09/06/2024 11/06/2024 Κάλπες μέσα σε εκκλησία έστησαν για τις Ευρωεκλογές σε χωριό του Έβρου, προκειμένου να ψηφίσουν οι λιγοστοί ηλικιωμένοι κάτοικοι. Όπως έγινε γνωστό, οι κάλπες που στήθηκαν στο χωριό Κριός, στον Δήμο Ορεστιάδας, βρίσκονται μέσα στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων και όχι σε κάποιο σχολείο ή καφενείο, όπως γίνεται στα πολύ μικρά χωριά. Μάλιστα, η...
09 Ιουνίου, 2024 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 18:11

Έστησαν κάλπες για τις Ευρωεκλογές μέσα σε εκκλησία στον Έβρο

Διαδώστε:
Έστησαν κάλπες για τις Ευρωεκλογές μέσα σε εκκλησία στον Έβρο

Κάλπες μέσα σε εκκλησία έστησαν για τις Ευρωεκλογές σε χωριό του Έβρου, προκειμένου να ψηφίσουν οι λιγοστοί ηλικιωμένοι κάτοικοι.

Όπως έγινε γνωστό, οι κάλπες που στήθηκαν στο χωριό Κριός, στον Δήμο Ορεστιάδας, βρίσκονται μέσα στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων και όχι σε κάποιο σχολείο ή καφενείο, όπως γίνεται στα πολύ μικρά χωριά.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εκκλησία λειτουργεί μόνο στις μεγάλες εορτές, ενώ στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι 160 κάτοικοι, εκ των οποίων στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν μόνο 18.

Μιλώντας σε εκπομπή του Action 24, ο Αντιδήμαρχος Τριγώνου και Κυπρίνου Μανώλης Χατζηπαναγιώτου ανέφερε ότι μόνο δέκα κάτοικοι υπολογίζεται ότι θα πάνε σήμερα να ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές διότι το 80% του χωριού είναι μετανάστες στην Γερμανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων