28/05/2024 28/05/2024 Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» στη θεωρητική εκπαίδευση νέων εθελοντών που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Α.Α.), στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Α.Α. Η ιστορία της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών Από την ίδρυσή της το 2003, βασικό μέλημα της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ αποτελεί η σωστή...
28 Μαΐου, 2024 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 16:58

Εθελοντική Διακονία Ασθενών: Κάλεσμα συμμετοχής στην εκπαίδευση νέων εθελοντών

Διαδώστε:
Εθελοντική Διακονία Ασθενών: Κάλεσμα συμμετοχής στην εκπαίδευση νέων εθελοντών

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» στη θεωρητική εκπαίδευση νέων εθελοντών που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ι.Α.Α.), στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Α.Α.

Η ιστορία της Εθελοντικής Διακονίας Ασθενών

Από την ίδρυσή της το 2003, βασικό μέλημα της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ αποτελεί η σωστή προετοιμασία των εθελοντών της για την ανταπόκριση με υπεύθυνο και ασφαλή τρόπο στο έργο το οποίο θα κληθούν να επιτελέσουν.

Η πολυετής συνεργασία με το Ι.Π.Ε. στα πλαίσια του υπογραφέντος συμφώνου συνεργασίας, έχει συμβάλει ώστε εκατοντάδες συνάνθρωποί μας να έχουν λάβει τα κατάλληλα εφόδια, αποκτώντας νέες δεξιότητες και ικανότητες από του εκλεκτούς εισηγητές.

Θέματα όπως η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, η διαχείριση του θυμού, η προσέγγιση κακοποιημένων παιδιών και άλλα, θα παρουσιαστούν από τους επιστημονικούς συνεργάτες της ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ και σε αυτή την εκπαίδευση.

Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ θα στέκεται πάντα δίπλα σε κάθε ανάγκη, υπεύθυνα και με ασφάλεια, με μοναδικό γνώμονα την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων