28/10/2024 28/10/2024 Η καρδιά της Ελλάδας χτύπησε γιορτινά τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 στο χωριό Καλλιμασιά της ακριτικής Χίου. Από νωρίς το πρωί οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου του χωριού, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους κατοίκους μαζεύτηκαν στην κεντρική Εκκλησία του χωριού για να συμμετέχουν στη Δοξολογία και να ακούσουν τον...
28 Οκτωβρίου, 2024 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2024 - 18:50

Εθνική υπερηφάνεια στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Καλλιμασιά Χίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εθνική υπερηφάνεια στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Καλλιμασιά Χίου (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η καρδιά της Ελλάδας χτύπησε γιορτινά τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 στο χωριό Καλλιμασιά της ακριτικής Χίου. Από νωρίς το πρωί οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου του χωριού, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους κατοίκους μαζεύτηκαν στην κεντρική Εκκλησία του χωριού για να συμμετέχουν στη Δοξολογία και να ακούσουν τον πανηγυρικό της ημέρας από τον Διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Εμμ. Βραχνή.

«Η Ελευθερία είναι δώρο Θεού αλλά δεν είναι δεδομένη» ήταν τα λόγια του πατέρα Γεώργιου Κωνσταντίνου, εφημέριου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς, μετά το πέρας της δοξολογίας. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων και στη συνέχεια παρέλαση των μαθητών που τίμησαν την Εθνική επέτειο με υπερηφάνεια!


Konstantinos Mil. Anagnostou
Photographer & Cinematographer
www.chiosphotos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων