13/11/2020 13/11/2020 Τις ευχές του στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό, και στον προκαθήμενο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης κ. Ειρηναίο, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω της οξείας υπερκαπνικής αναπνευστικής ανεπάρκειας που παρουσίασε έστειλε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος από το μικρόφωνο της εκπομπής «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία»...
13 Νοεμβρίου, 2020 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2020 - 17:48

Με αγάπη και ευχές προς τους δύο Αρχιεπισκόπους (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Με αγάπη και ευχές προς τους δύο Αρχιεπισκόπους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις ευχές του στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό, και στον προκαθήμενο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης κ. Ειρηναίο, που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω της οξείας υπερκαπνικής αναπνευστικής ανεπάρκειας που παρουσίασε έστειλε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος από το μικρόφωνο της εκπομπής «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» στον pemptousia fm. 

 

 

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος μίλησε και για τους δύο Προκαθήμενους της Ορθοδοξίας με αγάπη, θαυμασμό και σεβασμό. Είπε, μάλιστα, ότι από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο έμαθε πολλά πράγματα, είχαν μια ειρηναία συνεργασία και τον χειροτόνησε στον τρίτο βαθμό της Ιεροσύνης.  Όσον αφορά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, ο κ. Μακάριος τόνισε ότι είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα, για την προσφορά του, την παρουσία του, για το θεολογικό του βάθος, αλλά και την προσφορά του στην εκκλησία της Αλβανίας, την οποία κυριολεκτικά ανέστησε. «Προσευχόμαστε ο Θεός να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει, γιατί ο Μακαριώτατος είναι πολύ χρήσιμος και απαραίτητος για όλο το ορθόδοξο σώμα», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας.  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων