26/06/2023 26/06/2023 Η Στερεά Ελλάδα είχε την ιδιαίτερη χαρά και τη μεγάλη τιμή να υποδεχθεί τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Αυτά έγραψε μεταξύ αλλων ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στο προφίλ του Facebook. “Η Στερεά Ελλάδα είχε την ιδιαίτερη χαρά και τη μεγάλη τιμή να υποδεχθεί τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο, με αφορμή...
26 Ιουνίου, 2023 - 19:06
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2023 - 19:19

Φάνης Σπανός για Οικουμενικό Πατριάρχη: Μεγάλη τιμή η υποδοχή του Παναγιωτάτου στη Στερεά Ελλάδα

Διαδώστε:
Φάνης Σπανός για Οικουμενικό Πατριάρχη: Μεγάλη τιμή η υποδοχή του Παναγιωτάτου στη Στερεά Ελλάδα

Η Στερεά Ελλάδα είχε την ιδιαίτερη χαρά και τη μεγάλη τιμή να υποδεχθεί τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Αυτά έγραψε μεταξύ αλλων ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στο προφίλ του Facebook.

“Η Στερεά Ελλάδα είχε την ιδιαίτερη χαρά και τη μεγάλη τιμή να υποδεχθεί τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο, με αφορμή τους εορτασμούς της πρώτης επετείου από την απόφαση της Ιεράς Πατριαρχικής Συνόδου, να κατατάξει τον πατέρα Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη στο αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας!

Ως ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης μας και σε ανάμνηση της ξεχωριστής αυτής ημέρας, προσφέραμε στον Παναγιώτατο το πρώτο αντίτυπο της νέας μας λευκωματικής έκδοσης με τίτλο:
«Στερεά Ελλάδα – Στο σταυροδρόμι της Ιστορίας».

Μαζί με τις ευχές μας για υγεία, δύναμη και ευλογία Κυρίου, ώστε να συνεχίσει να επιτελεί ακάματα το λαμπρό Του έργο!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων