28/02/2019 28/02/2019 Την ικανοποίησή του για τη διημερίδα του ΥΠΕΞ με θέμα την «Αποτύπωση Αρχών Πολιτικής και προτάσεις χάραξης Στρατηγικής για την άσκηση Θρησκευτικής και Εκκλησιαστικής Διπλωματίας» εξέφρασε και ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης. «Συνεχίζουμε την παράδοση των δύο προηγούμενων διασκέψεων για τον διαθρησκειακό διάλογο. Η διημερίδα έχει να προσφέρει σε αυτό που είναι ένα από...
28 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:44

Γ. Αμανατίδης: Να οικοδομήσουμε σχέσεις διαλόγου

Διαδώστε:
Γ. Αμανατίδης: Να οικοδομήσουμε σχέσεις διαλόγου

Την ικανοποίησή του για τη διημερίδα του ΥΠΕΞ με θέμα την «Αποτύπωση Αρχών Πολιτικής και προτάσεις χάραξης Στρατηγικής για την άσκηση Θρησκευτικής και Εκκλησιαστικής Διπλωματίας» εξέφρασε και ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

«Συνεχίζουμε την παράδοση των δύο προηγούμενων διασκέψεων για τον διαθρησκειακό διάλογο. Η διημερίδα έχει να προσφέρει σε αυτό που είναι ένα από τα πιο ισχυρά μέσα που διαθέτει η χώρα μας» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ και πρόσθεσε: «Μπορούμε να οικοδομήσουμε σχέσεις διαλόγου και συνεργασίας μέσω της θρησκευτικής διπλωματίας σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων