12/07/2024 12/07/2024 Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Διαβιβάσεων στο Στρατόπεδο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α΄» στο Χαϊδάρι Αττικής, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, προστάτη των Διαβιβάσεων. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Επιτελάρχης του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Δημήτριος Βακεντής ως εκπρόσωπος του Αρχηγού...
12 Ιουλίου, 2024 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2024 - 16:46

Γενικό Επιτελείο Στρατού: Τίμησε τον Όσιο Παΐσιο, προστάτη των Διαβιβάσεων

Διαδώστε:
Γενικό Επιτελείο Στρατού: Τίμησε τον Όσιο Παΐσιο, προστάτη των Διαβιβάσεων

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Διαβιβάσεων στο Στρατόπεδο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α΄» στο Χαϊδάρι Αττικής, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, προστάτη των Διαβιβάσεων.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Επιτελάρχης του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Δημήτριος Βακεντής ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δημήτριου Χούπη και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί. Μετά το πέρας της τελετής, πραγματοποιήθηκε επίδειξη μέσων και συστημάτων των Διαβιβάσεων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων