09/11/2021 09/11/2021 Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr Ενημερωτική ημερίδα με θέμα τους κινδύνους του COVID-19 και την σημασία του εμβολιασμού για την προστασία της Υγείας πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης. Την ενημέρωση ανέλαβαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, χιερουργός – οφθαλμίατρος κ. Νίτσας και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ κ. Παπαζήσης. Παρόντες...
09 Νοεμβρίου, 2021 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 14:31

Για τους κινδύνους του COVID-19 ενημερώθηκαν οι φοιτητές της ΑΕΑ Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Για τους κινδύνους του COVID-19 ενημερώθηκαν οι φοιτητές της ΑΕΑ Θεσσαλονίκης

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα τους κινδύνους του COVID-19 και την σημασία του εμβολιασμού για την προστασία της Υγείας πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης.

Την ενημέρωση ανέλαβαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, χιερουργός – οφθαλμίατρος κ. Νίτσας και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ κ. Παπαζήσης.

Παρόντες στο αμφιθέατρο της Σχολής ήταν πολλοί φοιτητές και των δύο προγραμμάτων σπουδών, ο Πρόεδρος της ΑΕΑ Θεσσαλονίκης Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, ο Διευθυντής Σπουδών του ΠΙΣ αναπληρωτής καθηγητής κ. Νικόλαος Κόϊος, καθώς και τα μέλη του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού.

Η ενημέρωση υπήρξε ενδελεχής και κατατοπιστική και ακολούθησε μακρά συζήτηση όπου τέθηκαν πολλές ερωτήσεις και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις από χείλη επαϊόντων επιστημόνων. Εννοείται ότι κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων