05/10/2020 05/10/2020 Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη επισκέφθηκε την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πα.Γ.Ν.Η. Η Διοικήτρια και ο Υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του αγαπητού Αρχιεπισκόπου Κρήτης από την πρώτη στιγμή νοσηλείας του....
05 Οκτωβρίου, 2020 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2020 - 20:17

Η 7η ΥΠΕ επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο

Διαδώστε:
Η 7η ΥΠΕ επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο

Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη επισκέφθηκε την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πα.Γ.Ν.Η.

Η Διοικήτρια και ο Υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του αγαπητού Αρχιεπισκόπου Κρήτης από την πρώτη στιγμή νοσηλείας του. Ευχή όλων να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του και το πνευματικό έργο του.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου συνεχίζει για ένατη ημέρα τη νοσηλεία του ο Αρχιεπίσκοπος.

Όπως μεταδίδει το creta24.gr, σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης τελικώς δε θα βγει σήμερα από την εντατική. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, έχει επαφή με το περιβάλλον και νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων