16/03/2020 16/03/2020 Με την επισήμανση ότι απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση απ’ όλους τους πολίτες και βεβαίως από εκείνους που έχουν την ευθύνη της ενημέρωσης, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, πραγματοποίησε μέσω live streaming την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κάνοντας λόγο για άσκηση ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας. Τόνισε μεταξύ άλλων πως ο πρωθυπουργός «έχει επικοινωνήσει...
16 Μαρτίου, 2020 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 15:02

Η αν. Κυβερνητική Εκπρόσωπος για την Εκκλησία

Διαδώστε:
Η αν. Κυβερνητική Εκπρόσωπος για την Εκκλησία

Με την επισήμανση ότι απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση απ’ όλους τους πολίτες και βεβαίως από εκείνους που έχουν την ευθύνη της ενημέρωσης, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, πραγματοποίησε μέσω live streaming την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κάνοντας λόγο για άσκηση ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας.
Τόνισε μεταξύ άλλων πως ο πρωθυπουργός «έχει επικοινωνήσει με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και του έχει ζητήσει οι Ιεροί Ναοί να μείνουν ανοιχτοί μόνο για ατομική λατρεία και για την τέλεση των απαραίτητων μυστηρίων με τον ελάχιστο κόσμο. Το θέμα -όπως γνωρίζετε- εξετάζεται σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου. Καλούμε και τους επικεφαλής / εκπροσώπους άλλων δογμάτων, να ακολουθήσουν την ίδια σύσταση και για όλους τους χώρους λατρείας ώστε να και όλους τους χώρους λατρείας, ώστε να ληφθούν τα ανάλογα μέτρα».
Σε όλους τους τόνους η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε πως «Όπως έχει επισημάνει ο Πρωθυπουργός, το αποτέλεσμα της μάχης που δίνουμε θα κριθεί και από το βαθμό της ατομικής ευθύνης και της συλλογικής συνείδησης που θα δείξουμε όλοι και ο καθένας χωριστά. Οφείλουμε όλοι να ακούμε τις οδηγίες των ειδικών, να παίρνουμε μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας και να μένουμε σπίτι».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων