27/03/2019 27/03/2019 Με έναν πρωτότυπο τρόπο ιερέας και πιστοί στη Θεσσαλονίκη καταφέρνουν να χτίσουν την εκκλησία της ενορίας με λεφτά από την… ανακύκλωση! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι πιστοί στις εργατικές κατοικίες της Ευκαρπίας, στο δήμο Παύλου Μελά, βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να χτίσουν την εκκλησία της ενορίας: “Ανακυκλώνουν παλιές ηλεκτρικές συσκευές, μαγειρικό λάδι...
27 Μαρτίου, 2019 - 14:46

Η ανακύκλωση… χτίζει Εκκλησία

Διαδώστε:
Η ανακύκλωση… χτίζει Εκκλησία

Με έναν πρωτότυπο τρόπο ιερέας και πιστοί στη Θεσσαλονίκη καταφέρνουν να χτίσουν την εκκλησία της ενορίας με λεφτά από την… ανακύκλωση!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι πιστοί στις εργατικές κατοικίες της Ευκαρπίας, στο δήμο Παύλου Μελά, βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να χτίσουν την εκκλησία της ενορίας: “Ανακυκλώνουν παλιές ηλεκτρικές συσκευές, μαγειρικό λάδι και διάφορα υλικά όπως χαρτί και μέταλλα συγκεντρώνοντας χρήματα για την ανέγερση του ναού».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων