24/02/2022 24/02/2022 Ο Διεθνής Οργανισμός για την Ορθόδοξη Χριστιανική Φιλανθρωπία (IOCC) κλείνει αυτόν το μήνα τα 30 χρόνια κοινωνικής και φιλανθρωπικής δραστηριότητας και προσφοράς βοήθειας σε παγκόσμια κλίμακα. Η IOCC, με έδρα τη Βαλτιμόρη – Μέριλαντ (ΗΠΑ), είναι μια ανθρωπιστική οργάνωση που συνδέεται με την Συνέλευση Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων των ΗΠΑ που υποστηρίζει κοινότητες που έχουν πληγεί...
24 Φεβρουαρίου, 2022 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2022 - 22:38

Η Διεθνής Ορθόδοξη Χριστιανική Φιλανθρωπία γιορτάζει φέτος την 30ή επέτειό της

Διαδώστε:
Η Διεθνής Ορθόδοξη Χριστιανική Φιλανθρωπία γιορτάζει φέτος την 30ή επέτειό της

Ο Διεθνής Οργανισμός για την Ορθόδοξη Χριστιανική Φιλανθρωπία (IOCC) κλείνει αυτόν το μήνα τα 30 χρόνια κοινωνικής και φιλανθρωπικής δραστηριότητας και προσφοράς βοήθειας σε παγκόσμια κλίμακα.

Η IOCC, με έδρα τη Βαλτιμόρη – Μέριλαντ (ΗΠΑ), είναι μια ανθρωπιστική οργάνωση που συνδέεται με την Συνέλευση Κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων των ΗΠΑ που υποστηρίζει κοινότητες που έχουν πληγεί από καταστροφές και φυσικές καταστροφές.

Ο Διεθνής Οργανισμός για την Ορθόδοξη Χριστιανική Φιλανθρωπία λειτουργεί σε περισσότερες από 60 χώρες. Επί του παρόντος, τα προγράμματα επικεντρώνονται σε πέντε είδη αναγκών: α. Στην ετοιμότητα και στην ανταπόκριση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. β. Στην υγεία. γ.Στο  νερό, την αποχέτευση και την υγιεινή, δ.Στα  βιώσιμα μέσα διαβίωσης. ε.Στη γεωργία και την εξασφάλιση επισιτιστικής ασφάλειας.

“Ήταν τιμή και προνόμιο της IOCC να βοηθήσει την Εκκλησία σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 30 χρόνια. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη την Ορθόδοξη Πίστη”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τριανταφίλου, εκτελεστικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Διεθνούς Ορθόδοξης Χριστιανικής Φιλανθρωπίας.

Τα τελευταία 30 χρόνια, τα προγράμματα και τα έργα της IOCC έχουν βοηθήσει στην υποστήριξη αμέτρητων κοινοτήτων και ατόμων σε όλο τον κόσμο. Είτε μέσω έργων μεγάλης κλίμακας, μετά από ανθρωπογενής καταστροφή ή από φυσικές καταστροφές, είτε μέσω του σχηματισμού ισχυρών και οικονομικά ανεξάρτητων κοινοτήτων μέσω της εφαρμογής βιώσιμων προγραμμάτων.

Φωτογραφία: International Orthodox Christian Charities / Facebook

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων