Επικαιρότητα
12 Αυγούστου, 2024

Η δήμαρχος Πεντέλης για τη φωτιά στην περιοχή και στη Μονή Πεντέλης

Διαδώστε:

Τιτάνια μάχη για να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο στην Αττική δινουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης με τους ισχυρούς ανέμους να κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την επιχειρηση κατάσβεσης.

 

Η δήμαρχος Πεντέλης Αναστασία Κοσμοπούλου μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε ότι η φωτιά αυτή την ώρα «έχει φτάσει στη Μονή Πεντέλης. Αν δεν έρθουν εναέρια, τελειώσαμε» σε μία δραματική έκκληση για ενισχύσεις στην περιοχή.

Η φωτιά στην Πεντέλη αυτή την ώρα καίει σε δύσβατο σημείο στην οδό Περικλέους, μέσα σε χαράδρα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση από τις επίγειες δυνάμεις, ενώ κοντά βρίσκονται κολώνες της ΔΕΗ με τον κίνδυνο να σημειωθούν ακόμα και εκρήξεις.

Μάλιστα ήδη έχουν καεί σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή εκκένωσης για τη Νέα και την Παλαιά Πεντέλη καθώς και για το Πάτημα Χαλανδρίου και το Πάτημα Βριλησσίων προς Χαλάνδρι και Βριλήσσια, ενώ ως προς τους ανοιχτούς χώρους φιλοξενίας στην Πεντέλη, για όσους έχουν ανάγκη, το Δημοτικό Κατάστημα Πεντέλης βρίσκεται στην οδό Ηγ. Μακρυγιαννη 2, το Δημαρχείο της δημοτικής κοινότητας Μελισσίων στην οδό Καλαμβόκη 2α και το ΔΑΚ Κολυμβητήριο Μελισσίων στην οδό Παναγούλη 9.

 

Πηγή: newsbomb.gr

Διαδώστε: