02/05/2022 02/05/2022 Σήμερα το απόγευμα η σορός του κοιμηθέντα Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου μεταφέρθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας, όπου εψάλη τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως. Την σορό του μακαριστού υποδέχθηκαν στον Ναό οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολιτες: Σερρών Θεολόγος, Νεαπόλεως Βαρνάβας, Ξάνθης Παντελεήμων, η πολιτική ηγεσία του τόπου  και πλήθος Ιερέων και πιστών. Αρχικά, τον μετέφεραν στο...
02 Μαΐου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2022 - 22:03

Η Δράμα αποχαιρετά τον Ποιμενάρχη της

Διαδώστε:
Η Δράμα αποχαιρετά τον Ποιμενάρχη της

Σήμερα το απόγευμα η σορός του κοιμηθέντα Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου μεταφέρθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας, όπου εψάλη τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως. Την σορό του μακαριστού υποδέχθηκαν στον Ναό οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολιτες: Σερρών Θεολόγος, Νεαπόλεως Βαρνάβας, Ξάνθης Παντελεήμων, η πολιτική ηγεσία του τόπου  και πλήθος Ιερέων και πιστών. Αρχικά, τον μετέφεραν στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως Δράμας κι έπειτα με πομπή στην Ιερά Μητρόπολη Δράμας.

Η σορός του μακαριστού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι την ώρα που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, στις 5.30 το απόγευμα της 2ας Μαΐου, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου.

 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από www.proinos-typos.gr και Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Η εξωτερική φωτογραφία και η κάτωθι είναι του π. Αμφιλόχιου Χάιτα

Διαβάστε επίσης:

Συλλυπητήριο μήνυμα Μητροπολίτου Βεροίας για την εκδημία του μακαριστού Δράμας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων