06/03/2020 06/03/2020 «Είναι καιρός να σταματήσουμε τη ροή δισεκατομμυρίων στην Τουρκία και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για να εξασφαλίσουμε τα σύνορά μας και να υποστηρίξουμε τους Έλληνες στον αγώνα τους ενάντια στην παράνομη μετανάστευση!», σχολίασε ο Βέλγος Βουλευτής Dries Van Langenhove με ανάρτησή του στο Facebook. Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ομιλίας που πραγματοποίησε στην Ολομέλεια της...
06 Μαρτίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2020 - 19:48

Η ελληνική σημαία στη Βουλή του Βελγίου!

Διαδώστε:
Η ελληνική σημαία στη Βουλή του Βελγίου!

«Είναι καιρός να σταματήσουμε τη ροή δισεκατομμυρίων στην Τουρκία και να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα για να εξασφαλίσουμε τα σύνορά μας και να υποστηρίξουμε τους Έλληνες στον αγώνα τους ενάντια στην παράνομη μετανάστευση!», σχολίασε ο Βέλγος Βουλευτής Dries Van Langenhove με ανάρτησή του στο Facebook.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ομιλίας που πραγματοποίησε στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων έδειξε τη συμπαράστασή του στην Ελλάδα και με μια συμβολική κίνηση: άνοιξε μια ελληνική σημαία μέσα στην αίθουσα του βελγικού Κοινοβουλίου και όπως ο ίδιος ανέφερε, η ΕΕ οφείλει να σταματήσει να υποκύπτει στον εκβιασμό του Ερντογάν και να σταματήσει να του στέλνει χρήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων