14/07/2023 14/07/2023 Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου τελέστηκε Μέγας πανηγυρικός εσπερινός για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, Προστάτη των Διαβιβάσεων, το απόγευμα της Τρίτης 11ης Ιουλίου 2023 στο Χαϊδάρι Αττικής, όπου βρίσκεται το Στρατόπεδο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α΄», έδρα της Σχολής Διαβιβάσεων. Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους, ο...
14 Ιουλίου, 2023 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2023 - 16:48

Η εορτή του Προστάτη των Διαβιβάσεων Αγίου Παϊσίου στο Χαϊδάρι

Διαδώστε:
Η εορτή του Προστάτη των Διαβιβάσεων Αγίου Παϊσίου στο Χαϊδάρι

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου τελέστηκε Μέγας πανηγυρικός εσπερινός για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου, Προστάτη των Διαβιβάσεων, το απόγευμα της Τρίτης 11ης Ιουλίου 2023 στο Χαϊδάρι Αττικής, όπου βρίσκεται το Στρατόπεδο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α΄», έδρα της Σχολής Διαβιβάσεων.


Τον εορτασμό τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Βαγγέλης Ντηνιακός, ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή, o Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) «ΘΗΣΕΑΣ» Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης, ο Επιτελάρχης του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αναθεωρητής Α΄ Χαράλαμπος Καρυπίδης, οι Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Γκίνης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε επίδειξη μέσων και συστημάτων των Διαβιβάσεων, ενώ στη συνέχεια ο Διευθυντής Διαβιβάσεων – Έρευνας Πληροφορικής του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Γεώργιος Γκιζάνης, τίμησε τον αρχαιότερο εν ζωή Αξιωματικό Διαβιβάσεων, Αντιστράτηγο ε.α. Γεώργιο Πολυμερόπουλο, τάξεως 1949 της ΣΣΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μητροπολίτης Θηβών στην εορτή του Προστάτη των Διαβιβάσεων Αγίου Παϊσίου στο Χαϊδάρι

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων