21/08/2020 21/08/2020 Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την πρόσφατη Θεία Λειτουργία (16 Αυγούστου 2020) στο Σιτοχώρι, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου  κ. Δαμασκηνού. “Μπροστά σε αυτή την τριμερή κατάπτωση του ανθρωπίνου γένους ο Κύριος φωνάζει και στην εποχή μας «ὦ γενεά ἄπιστος καί διεστραμμένη». Βρίσκεται κοντά μας και μας ευεργετεί. Μας νουθετεί και μας οικοδομεί με...
21 Αυγούστου, 2020 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2020 - 14:59

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Σώμα και Αίμα Χριστού

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Σώμα και Αίμα Χριστού

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την πρόσφατη Θεία Λειτουργία (16 Αυγούστου 2020) στο Σιτοχώρι, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου  κ. Δαμασκηνού.

“Μπροστά σε αυτή την τριμερή κατάπτωση του ανθρωπίνου γένους ο Κύριος φωνάζει και στην εποχή μας «ὦ γενεά ἄπιστος καί διεστραμμένη». Βρίσκεται κοντά μας και μας ευεργετεί. Μας νουθετεί και μας οικοδομεί με το αιώνιο παράδειγμά Του και με την ολοζώντανη διδασκαλία Του. Μας χαρίζει τα μυστήρια Του και τους κατάλληλους πνευματικούς οδηγούς και πατέρες, για να εδραιωθούμε στην πίστη και να διορθώσουμε την λανθασμένη πορεία που πήραμε. Ο Κύριος είναι μπροστά μας, είναι κοντά μας, θέλει να βρίσκεται μέσα μας. Μη χάνουμε τον προσανατολισμό της ζωής παραπλανώμενοι σε άλλες κατευθύνσεις” είπε, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων