10/10/2019 11/10/2019 Στο Γ’ Τοπικό Πρωτάθλημα Μαγνησίας της ΕΠΣ Θεσσαλίας, θα αγωνίζεται φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα «Δημητριάς», του ομωνύμου Αθλητικού Συλλόγου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, ύστερα από τρία χρόνια αποχής. Η ομάδα «Δημητριάς» έχει επανδρωθεί από νέους Αθίγγανους, οι οποίοι κατοικούν στην περιοχή του Αλιβερίου. Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι η υποστήριξη και ενσωμάτωσή τους στο ευρύτερο κοινωνικό...
10 Οκτωβρίου, 2019 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2019 - 3:08

Η ποδοσφαιρική ομάδα “Δημητριάς” από νέους Αθίγγανους

Διαδώστε:
Η ποδοσφαιρική ομάδα “Δημητριάς” από νέους Αθίγγανους

Στο Γ’ Τοπικό Πρωτάθλημα Μαγνησίας της ΕΠΣ Θεσσαλίας, θα αγωνίζεται φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα «Δημητριάς», του ομωνύμου Αθλητικού Συλλόγου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, ύστερα από τρία χρόνια αποχής.

Η ομάδα «Δημητριάς» έχει επανδρωθεί από νέους Αθίγγανους, οι οποίοι κατοικούν στην περιοχή του Αλιβερίου. Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι η υποστήριξη και ενσωμάτωσή τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και εντάσσεται στην γενικότερη ποιμαντική μέριμνα της Τοπικής Εκκλησίας προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων