21/03/2021 21/03/2021 “Το πρωινό μας επεισόδιο στον δρόμο για την εκκλησία” αναφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεόφυτος. “Τα καταφέραμε” συμπληρώνει. Στα επίκαιρα φωτογραφικά στιγμιότυπα βοηθάει, συνεισφέροντας και ο ίδιος στην αντικατάσταση ενός σκασμένου λάστιχου. Οι δυσκολίες της Ιεραποστολής σε τόπους δύσβατους και χιλιάδες χιλιόμετρα οδήγησης είναι αναμενόμενο να προκαλούν καθημερινά δεκάδες τέτοιες έκτακτες...
21 Μαρτίου, 2021 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2021 - 18:37

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο δεσπότης αλλάζει το λάστιχο

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ο δεσπότης αλλάζει το λάστιχο

“Το πρωινό μας επεισόδιο στον δρόμο για την εκκλησία” αναφέρει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιέρι και Όρους Κένυας κ. Νεόφυτος. “Τα καταφέραμε” συμπληρώνει. Στα επίκαιρα φωτογραφικά στιγμιότυπα βοηθάει, συνεισφέροντας και ο ίδιος στην αντικατάσταση ενός σκασμένου λάστιχου.

Οι δυσκολίες της Ιεραποστολής σε τόπους δύσβατους και χιλιάδες χιλιόμετρα οδήγησης είναι αναμενόμενο να προκαλούν καθημερινά δεκάδες τέτοιες έκτακτες καταστάσεις.

 

 

 

 

 

 

PHOTO: Fb Neofitos Kong’ai

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων