13/03/2020 13/03/2020 Το εσπέρας της 13ης Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, χοροστάτησε εις τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά όπου εψάλλη η Β’ Στάση των Χαιρετισμών εις την Υπεραγία Θεοτόκο, ενώπιων του αντιγράφου της Παναγίας της Ελεούσας, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. Ευλαβικά οι πιστοί ασπάζονται την Υπεραγία...
13 Μαρτίου, 2020 - 22:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 22:04

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Σώσον ημάς”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Σώσον ημάς”

Το εσπέρας της 13ης Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, χοροστάτησε εις τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λαγκαδά όπου εψάλλη η Β’ Στάση των Χαιρετισμών εις την Υπεραγία Θεοτόκο, ενώπιων του αντιγράφου της Παναγίας της Ελεούσας, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. Ευλαβικά οι πιστοί ασπάζονται την Υπεραγία Θεοτόκο, κατ΄αυτές τις δύσκολες ημέρες των δοκιμασιών απο τις οποίες διέρχεται η πατρίδα μας.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Ολόγυρα στην Θεοτόκο για τους Χαιρετισμούς της

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων