25/10/2020 25/10/2020 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Πολλοί προσκυνητές αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες κατά την εσπέρα της 25ης Οκτωβρίου, προσέρχονται στο προαύλιο του αγ. Δημητρίου περιμένοντας υπομονετικά τη στιγμή που θα εισέλθουν στον ιερό ναό να προσκυνήσουν και να ανάψουν ένα κερί στη χάρη του. Υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες για τα υγειονομικά μέτρα και την απαγόρευση εισόδου στο ναό, ιδιαιτέρως...
25 Οκτωβρίου, 2020 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2020 - 20:27

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ουρές για τον Μυροβλύτη

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ουρές για τον Μυροβλύτη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Πολλοί προσκυνητές αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες κατά την εσπέρα της 25ης Οκτωβρίου, προσέρχονται στο προαύλιο του αγ. Δημητρίου περιμένοντας υπομονετικά τη στιγμή που θα εισέλθουν στον ιερό ναό να προσκυνήσουν και να ανάψουν ένα κερί στη χάρη του. Υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες για τα υγειονομικά μέτρα και την απαγόρευση εισόδου στο ναό, ιδιαιτέρως αυτήν την μεγάλη μέρα για τη Θεσσαλονίκη, τις οποίες αντιδράσεις αντιμετωπίζουν με διάκριση οι ιερείς του ναού και οι επίτροποι.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΔΕΙΤΕ – Ουρές οι Θεσσαλονικείς για τον Πολιούχο: Δεν τους σταμάτησε ο άσχημος καιρός (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων