26/01/2020 26/01/2020 Το Τιάλειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης επισκέφθηκε κατά την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, μετά την Πανηγυρική Θεία λειτουργία ο οικείος Ποιμενάρχης μαζί με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας. Ο Καθηγούμενος της Ιεράς αγιορείτικης Μονής ευρίσκεται από χθες Σάββατο 25 Ιανουαρίου...
26 Ιανουαρίου, 2020 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2020 - 16:49

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Την ευχήν τους”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Την ευχήν τους”

Το Τιάλειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης επισκέφθηκε κατά την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, μετά την Πανηγυρική Θεία λειτουργία ο οικείος Ποιμενάρχης μαζί με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

Ο Καθηγούμενος της Ιεράς αγιορείτικης Μονής ευρίσκεται από χθες Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στην Κοζάνη, κομίζοντας πιστό αντίγραφο της Παναγίας της Βηματαρίσσης, Εφεστίου εικόνος της Ιεράς Μονής την οποία υποδέχθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παύλος, ο κλήρος και πλήθος ευλαβών πιστών.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Μία ξεχωριστή επίσκεψη στο Τιάλειο Γηροκομείο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων