07/05/2021 07/05/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Ἀνδρου, με τη συμμετοχή Εφημερίων της περιοχής Γαυρίου και Μπατσίου και αδελφὠν της Ιεράς Μονής Πανοράματος Θεσσαλονίκης, οι οποίες κατά διαστήματα προσέρχονται και διακονούν την Ιερά Μονή, στηρίζοντας το έργο της. Ομιλών προς το εκκλησίασμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄αναφέρθηκε...
07 Μαΐου, 2021 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 18:24

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ζωοδόχος Πηγή

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ζωοδόχος Πηγή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Ἀνδρου, με τη συμμετοχή Εφημερίων της περιοχής Γαυρίου και Μπατσίου και αδελφὠν της Ιεράς Μονής Πανοράματος Θεσσαλονίκης, οι οποίες κατά διαστήματα προσέρχονται και διακονούν την Ιερά Μονή, στηρίζοντας το έργο της.

Ομιλών προς το εκκλησίασμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄αναφέρθηκε στο Πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και τη συμβολή της στην πραγματοποίηση του Σχεδίου της Θείας Οικονομίας, τονίζοντας ότι, κατά τον Άγιο Νικόδημο Αγιορείτη, «όλος ο κόσμος έγινε για την Παναγία και η Παναγία έγινε για το Χριστό».

ΔΕΙΤΕ – Χαρά Θεού στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής Άνδρου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων