22/03/2019 22/03/2019 Την Δευτέρα 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, η καθιερωμένη ετήσια δεξίωση με την ευκαιρία των εορτασμών της Κυριακής της Ορθοδοξίας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο της Μόσχας, στη δεξίωση παραβρέθηκαν, Ιερείς της  Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Αθήνα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών...
22 Μαρτίου, 2019 - 15:03

Η γιορτή της Ορθοδοξίας στην Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα

Διαδώστε:
Η γιορτή της Ορθοδοξίας στην Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα, η καθιερωμένη ετήσια δεξίωση με την ευκαιρία των εορτασμών της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο της Μόσχας, στη δεξίωση παραβρέθηκαν, Ιερείς της  Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στην Αθήνα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μ. Μπολάρης, και μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο Ρώσος Πρέσβης αναφέρθηκε στην συνεισφορά των Ορθοδόξων Εκκλησιών σε Ρωσία και Ελλάδα στην ανάπτυξη των ρωσοελληνικών σχέσεων,.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την πλευρά του ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και σημείωσε ότι οι δύο λαού, και οι δύο εκκλησίες συνδέονται με συναισθήματα αγάπης και αμοιβαίας κατανόησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων