Επικαιρότητα
23 Δεκεμβρίου, 2021

Η Ιεραρχία εύχεται «Καλά Χριστούγεννα!» στο ope.gr

Διαδώστε:

Τις εγκάρδιες κι ολόθερμες ευχές τους για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος έστειλαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες απ’ όλη την Ελλάδα στον πιστό λαό μέσω του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», στο ope.gr και την Pemptousia TV.

Ανάμεσα στους Ιεράρχες που ευχήθηκαν είναι ο Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, ο Ηλείας κ. Γερμανός, ο Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο Κασσανδρείας κ. Νικόδημος, ο Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, ο Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο Μαρωνείας και Κομοτηνής κ Παντελεήμων, ο Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, ο Σερρών και Νιγρίτης κ Θεολόγος, ο Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο Μονεμβασίας και Σπάρτης κ Ευστάθιος, ο Δημητριάδος κ Ιγνάτιος, ο Ηλείας κ Γερμανός, ο Άρτης κ Καλλίνικος, ο Ζακύνθου κ. Διονύσιος, ο Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ Αμφιλόχιος, ο Ρόδου κ. Κύριλλος, ο Ιεραπύτνης κ. Κύριλλος, ο Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Σύμης κ Χρυσόστομος.
Δείτε τα γραπτά τους μηνύματα όπως δημοσιεύονται στο πρακτορείο Ορθοδοξία και μιλούν για το Άγιο Δωδεκαήμερο της Επιφανείας του Χριστού:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε: