19/03/2021 19/03/2021 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τήρησε την προβλεπόμενη εκκλησιαστική τάξη κατά την επίσημη Δοξολογία, στις 17 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Αρεόπολης υπογραμμίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μάνης.  Αφορμή για την διευκρινιστική ανακοίνωση όπως σημειώνει η Μητρόπολη στάθηκαν δημοσιεύματα, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, τα οποία υποστήριζαν το αντίθετο. “Επειδή, εις έντυπον και...
19 Μαρτίου, 2021 - 18:45

Ι.Μ. Μάνης: “Η ΠτΔ τήρησε την εκκλησιαστική τάξη”

Διαδώστε:
Ι.Μ. Μάνης: “Η ΠτΔ τήρησε την εκκλησιαστική τάξη”

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τήρησε την προβλεπόμενη εκκλησιαστική τάξη κατά την επίσημη Δοξολογία, στις 17 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Αρεόπολης υπογραμμίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μάνης. 

Αφορμή για την διευκρινιστική ανακοίνωση όπως σημειώνει η Μητρόπολη στάθηκαν δημοσιεύματα, του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, τα οποία υποστήριζαν το αντίθετο.

“Επειδή, εις έντυπον και ηλεκτρονικόν τύπον είδον το φως της δημοσιότητος ένιαι εσφαλμέναι ειδήσεις, σχετικώς με την συμμετοχήν της εξοχωτάτου κυρίας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κατά την επίσημον Δοξολογίαν, εις τον Ι.Ναόν των Ταξιαρχών Αρεοπόλεως Μάνης, την 17ην τρ. μηνός, επ’ ευκαιρία της ενάρξεως της Ελληνικής Επαναστάσεως (1821), ανακοινώνεται καθηκόντως, ότι ετηρήθη απολύτως εκ μέρους της κυρίας Προέδρου, άπασα η προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξις. Ως εκ τούτου, ο,τι αντίθετον εγράφη, τυγχάνει ανακριβές και ανυπόστατον”, αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων