15/11/2020 15/11/2020 Σε σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του Σεβ. Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης  και Καμπανίας κ. Παντελεήμωνος εξέδωσε η Μητρόπολη. Σύμφωνα με αυτή: “Γίνεται γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά τις εργασίες αυτής υπεβλήθη μαζί με...
15 Νοεμβρίου, 2020 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2020 - 15:28

Ι.Μ. Βεροίας: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης

Διαδώστε:
Ι.Μ. Βεροίας: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης

Σε σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του Σεβ. Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης  και Καμπανίας κ. Παντελεήμωνος εξέδωσε η Μητρόπολη.

Σύμφωνα με αυτή:

“Γίνεται γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά τις εργασίες αυτής υπεβλήθη μαζί με τους άλλους Συνοδικούς Αρχιερείς σε τέστ COVID το οποίο ήταν αρνητικό. Μετά την επιστροφή του από την Αθήνα παραμένει στο Επισκοπείο με στενούς του συνεργάτες για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν τα μέτρα της Κυβερνήσεως περί περιορισμού της κυκλοφορίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων