28/10/2024 28/10/2024 Με τη μαθητική παρέλαση στο κέντρο της πρωτεύουσας, ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα οι εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Η παρέλαση ξεκίνησε στις 11 το πρωί, λίγο μετά την ολοκλήρωση της δοξολογίας στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, θρησκευτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου. Συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, στην παρέλαση...
28 Οκτωβρίου, 2024 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2024 - 13:07

Η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα

Διαδώστε:
Η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα

Με τη μαθητική παρέλαση στο κέντρο της πρωτεύουσας, ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα οι εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 11 το πρωί, λίγο μετά την ολοκλήρωση της δοξολογίας στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, θρησκευτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου.

Συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, στην παρέλαση συμμετείχαν όλα τα σχολεία του Δήμου Αθηναίων, με τον σημαιοφόρο και πέντε παραστάτες το κάθε ένα.

Προηγήθηκε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, μεταξύ άλλων από τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκο Πιερρακάκη, την αναπληρώτρια περιφερειάρχη Αττικής, Χριστίνα Κεφαλογιάννη, και τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Φωτογραφίες: Κώστας Τζούμας/ Eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων