31/12/2022 31/12/2022 Με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων υποδέχθηκε (στις 13:00 ώρα Ελλάδος) το 2023 η Νέα Ζηλανδία, η πρώτη μεγάλη χώρα στην οποία μπαίνει κάθε χρόνο πρώτο το νέο έτος. Νωρίτερα σήμερα, το νέο έτος είχε ήδη μπει στα νησιά των Χριστουγέννων, στην Τόνγκα και σε άλλες απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές του Ειρηνικού Ωκεανού. Όπως θα δείτε στο...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 15:12

Η Νέα Ζηλανδία υποδέχθηκε το Νέο Έτος

Διαδώστε:
Η Νέα Ζηλανδία υποδέχθηκε το Νέο Έτος

Με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων υποδέχθηκε (στις 13:00 ώρα Ελλάδος) το 2023 η Νέα Ζηλανδία, η πρώτη μεγάλη χώρα στην οποία μπαίνει κάθε χρόνο πρώτο το νέο έτος.

Νωρίτερα σήμερα, το νέο έτος είχε ήδη μπει στα νησιά των Χριστουγέννων, στην Τόνγκα και σε άλλες απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές του Ειρηνικού Ωκεανού.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο από το euronews, η υποδοχή του νέου έτους έγινε με ένα εντυπωσιακό θέαμα πυροτεχνημάτων, τα οποία φώτισαν τον ουρανό και τις καρδιές του κόσμου, που βγήκε στους δρόμους για να γιορτάσει.

Φωτογραφία: Eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων