09/01/2023 09/01/2023 Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου , στη Μητρόπολη των Αθηνών, έσπευσαν το μεσημέρι του Σαββάτου  μέλη της βασιλικής οικογένειας να προσευχηθούν για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του «Υγεία» και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Στο πλευρό του βρίσκονται η σύζυγος, τα παιδιά και...
09 Ιανουαρίου, 2023 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2023 - 19:14

Η τέως βασιλική οικογένεια προσευχήθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για τον Κωνσταντίνο

Διαδώστε:
Η τέως βασιλική οικογένεια προσευχήθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών για τον Κωνσταντίνο

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου , στη Μητρόπολη των Αθηνών, έσπευσαν το μεσημέρι του Σαββάτου  μέλη της βασιλικής οικογένειας να προσευχηθούν για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του «Υγεία» και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο πλευρό του βρίσκονται η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του, ενώ στην χώρα μας έφτασε εκτάκτως η αδελφή του Σοφία , που έχει τον τίτλο της βασιλομήτωρος στον ισπανικό θρόνο, ενώ  ο βενιαμίν της οικογένειας Φίλιππος με την σύζυγο του Νίνα Φλορ, ταξίδεψαν  από το Τζαϊπούρ της Ινδίας στην Αθήνα μετά από τη σοβαρή εξέλιξη με την υγεία του πατέρα του.

Τον τελευταίο χρόνο, ο 82χρονος έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές, ενώ έχει νοσήσει με κορονοϊό, κάτι που λειτούργησε επιβαρυντικά στην υγεία του. Δεν είναι διασωληνωμένος, αλλά η επαφή του με το περιβάλλον είναι περιορισμένη, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Το τελευταίο ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ήταν στις 16 Δεκεμβρίου 2021 και είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα.

Φωτογραφίες Αρχείου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων