23/04/2024 23/04/2024 Την ευλογία να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα του Αγίου Αλεξίου, του ανθρώπου του Θεού, είχαν ο Διευθυντής και τα στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένα Αθηνών. Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr Η Τιμία Κάρα του Αγίου επέστρεψε από τη Λήμνο το μεσημέρι της Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, με προορισμό της Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων όπου και...
23 Απριλίου, 2024 - 14:37
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 14:42

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Αλεξίου στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

Διαδώστε:
Η Τιμία Κάρα του Αγίου Αλεξίου στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

Την ευλογία να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα του Αγίου Αλεξίου, του ανθρώπου του Θεού, είχαν ο Διευθυντής και τα στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένα Αθηνών.

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

Η Τιμία Κάρα του Αγίου επέστρεψε από τη Λήμνο το μεσημέρι της Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, με προορισμό της Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων όπου και φυλάσσεται.

Κατόπιν αιτήματος του Διευθυντή της Διεύθυνσης του Διεθνούς Αερολιμένα της Αθήνας, Ταξιάρχου κ. Ιωάννη Δημητρακόπουλου, το ιερό σέβασμα της πίστεως μας μεταφέρθηκε στο αρχικά στο παρεκκλήσιο της Διεύθυνσης, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Αγία Σοφία, όπου αναπέμφθηκε δέηση με αξιωματικούς και υπαξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να προσκυνούν την Αγία Κάρα του Αγίου Αλεξίου, παρουσία του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αρχιμανδρίτη π. Αλεξίου Κουρτάση, Ιεροκήρυκα-Αστυνόμου Β’.

Ο Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Δημητρακόπουλος ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας, Αρχιμανδρίτη Ευσέβιο Σπανό, για τη μεγάλη ευλογία να κομίσει στους χώρους της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένος Αθηνών την Αγία Κάρα. Ο Γέροντας Ευσέβιος ευχήθηκε ευχήθηκε η χάρις του Αγίου Αλεξίου να τους δίνει δύναμη στο έργο τους και όλοι να εορτάσουν με υγεία τη λαμπροφόρο ημέρα της Αναστάσεως του Κυρίου μας.

Διαβάστε επίσης: Η Λήμνος υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Αλεξίου από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων