05/10/2024 05/10/2024 Ένα αποτρόπαιο θέαμα, αντίκρισαν οι συγγενείς των κεκοιμημένων στο κοιμητήριο του Λουτρακίου το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Loutrakiblog.gr, δεκάδες τάφοι βεβηλώθηκαν, από αγνώστους, στο κοιμητήριο του Λουτρακίου (περιοχή Αγίου Φανουρίου) σύμφωνα με συγγενείς νεκρών, που επισκέφθηκαν την Παρασκευή (4/10), το κοιμητήριο της περιοχής. Οι ίδιοι αντίκρισαν δεκάδες τάφους στο κοιμητήριο,...
05 Οκτωβρίου, 2024 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2024 - 21:21

Ιερόσυλοι βανδάλισαν δεκάδες τάφους στο κοιμητήριο του Λουτρακίου

Διαδώστε:
Ιερόσυλοι βανδάλισαν δεκάδες τάφους στο κοιμητήριο του Λουτρακίου

Ένα αποτρόπαιο θέαμα, αντίκρισαν οι συγγενείς των κεκοιμημένων στο κοιμητήριο του Λουτρακίου το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Loutrakiblog.gr, δεκάδες τάφοι βεβηλώθηκαν, από αγνώστους, στο κοιμητήριο του Λουτρακίου (περιοχή Αγίου Φανουρίου) σύμφωνα με συγγενείς νεκρών, που επισκέφθηκαν την Παρασκευή (4/10), το κοιμητήριο της περιοχής.

Οι ίδιοι αντίκρισαν δεκάδες τάφους στο κοιμητήριο, που είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές και κάλεσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για να ενημερώσουν για το περιστατικό.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι δράστες έσπασαν τα μάρμαρα, αφαίρεσαν χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα, όπως σταυροί, καντηλάκια, φωτογραφίες κ.α.. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, δεν δίστασαν ακόμη να αφαιρέσουν την προτομή ενός παιδιού 22 χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr, οι άγνωστοι εισήλθαν την προηγούμενη νύχτα στο κοιμητήριο και με βαριοπούλες έσπασαν περισσότερους από 30 τάφους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων