29/07/2023 29/07/2023 Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή Παλαιοβαρβάσαινα Ηλείας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα, 21 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απειλούνται μέχρι τώρα κατοικημένες περιοχές.   #Πυρκαγιά...
29 Ιουλίου, 2023 - 15:46
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2023 - 15:20

Ηλεία: Φωτιά στη Παλαιοβαρβάσαινα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ηλεία: Φωτιά στη Παλαιοβαρβάσαινα – Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών (ΦΩΤΟ)

Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή Παλαιοβαρβάσαινα Ηλείας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα, 21 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 12 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απειλούνται μέχρι τώρα κατοικημένες περιοχές.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας ilialive.gr, μήνυμα για προληπτική εκκένωση των οικισμών Παλαιοβαρβάσαινα, Καρούτες, Στρέφι και Σμίλα έλαβαν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι καλούνται να απομακρυνθούν προς Αρχαία Ολυμπία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων