Επικαιρότητα
28 Απριλίου, 2023

Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες την Παρασκευή

Διαδώστε:

Την Παρασκευή 29 Απριλίου, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό, αναμένεται να εκδηλωθούν νεφώσεις οι οποίες στη βόρεια Ελλάδα κυρίως το απόγευμα θα δώσουν  βροχές και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια τους 25 με 26 βαθμούς ,στα βόρεια τους 24 βαθμούς  και στις νησιωτικές περιοχές τους 24 με 25  βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι  από  βόρειες διευθύνσεις  θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ στα ανατολικά πελάγη.

Το Σάββατο  περιμένουμε βροχές στα βόρεια και πτώση της Θερμοκρασίας

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή

Στη Θράκη και στη Μακεδονία  κυρίως μετά το μεσημέρι αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες.Η θερμοκρασία από 9 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Το θερμόμετρο από 13 έως 23 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, περιμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στις βορειότερες περιοχές.Η θερμοκρασία από 10 έως 25  βαθμούς  .

Στην Πάτρα λίγες νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο  περιμένουμε νεφώσεις.Ο υδράργυρος από 10  έως 26 .

Στα Κύθηρα αραιή συννεφιά και η θερμοκρασία έως 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες  νεφώσεις  .Οι άνεμοι βορειοανατολικοί  έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 13 έως 25  βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε λίγη συννεφιά. Άνεμοι βορειοδυτικοί  έως 5 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 14  έως 24  βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα αναμένεται αυξημένη συννεφιά. Ο υδράργυρος από 12 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί θα φτάσουν  τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης  από 15 εώς 25  βαθμούς.

Διαδώστε: