05/09/2023 05/09/2023 Μήνυμα από το 112 έλαβαν μετά τις 9.30 το πρωί κάτοικοι της Θεσσαλονίκης για την κακοκαιρία Daniel που είναι σε εξέλιξη και πλήττει περιοχές της χώρας. Το μήνυμα συστήνει στους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους, διευκολύνοντας το έργο των Αρχών. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στο πολεοδομικό...
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2023 - 10:35

Κακοκαιρία Daniel: Ήχησε το 112 στη Θεσσαλονίκη – Πλημμύρες σε Βόλο και Πήλιο

Διαδώστε:
Κακοκαιρία Daniel: Ήχησε το 112 στη Θεσσαλονίκη – Πλημμύρες σε Βόλο και Πήλιο

Μήνυμα από το 112 έλαβαν μετά τις 9.30 το πρωί κάτοικοι της Θεσσαλονίκης για την κακοκαιρία Daniel που είναι σε εξέλιξη και πλήττει περιοχές της χώρας. Το μήνυμα συστήνει στους πολίτες να περιορίσουν δραστικά τις μετακινήσεις τους, διευκολύνοντας το έργο των Αρχών.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης από την επέλαση της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με το ertnews.gr δοκιμάζεται η Μαγνησία από την κακοκαιρία με τους κατοίκους να καλούνται από τις δημοτικές αρχές να παραμείνουν στα σπίτια τους και να γίνονται μόνο οι απαραίτητες μετακινήσεις. Το νερό περνά τα πεζοδρόμια στον Βόλο, οι χείμαρροι έχουν πλημμυρίσει στο Πήλιο ενώ τη νύχτα δεν είχε ρεύμα στις Σποράδες και τώρα υπάρχουν συνεχείς διακοπές. Επίσης οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους ακόμη και μέσα στην πόλη του Βόλου, ενώ η Πυροσβεστική παρεμβαίνει σε όλο το Νομό σε περιπτώσεις εγκλωβισμού ατόμων. Στο δήμο Νοτίου Πηλίου έχουν πέσει και κολώνες της ΔΕΗ και δεν έχει ρεύμα. Στο μεταξύ έχει σπάσει και ο επαρχιακός δρόμος που οδηγεί προς Αγριά. Τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν όλη την ημέρα.

Στην Ηλεία επλήγησαν καλλιέργειες από χαλάζι.

Ισχυρό μπουρίνι και στην Κέρκυρα με αποτέλεσμα την διακοπή ηλεκτροδότησης στο αεροδρόμιο του νησιού.

Τα πρώτα μηνύματα για επικίνδυνα φαινόμενα ήχησαν σε Πιερία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα, ενώ πριν από λίγο ήχησε και για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

Πηγή φωτογραφίας: ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων