19/11/2020 19/11/2020 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε σχετικά με την συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός το περασμένο Σάββατο με τον Μακαριώτατο  ότι: «ο πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον αρχιεπίσκοπο. Πριν από τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον πρωθυπουργό και για τον αρχιεπίσκοπο. Ο πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 10:56

Κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας για τον Πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας για τον Πρωθυπουργό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε σχετικά με την συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός το περασμένο Σάββατο με τον Μακαριώτατο  ότι: «ο πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον αρχιεπίσκοπο. Πριν από τη συνάντηση είχε προηγηθεί τεστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον πρωθυπουργό και για τον αρχιεπίσκοπο. Ο πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν από την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχός του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Ο κ. Πέτσας καταλήγει λέγοντας ότι «με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας».

Υπενθυμίζεται πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής. Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πορεία της πανδημίας και για τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της με τις δυο πλευρές να δηλώνουν μετά μεταξύ άλλων: «Είναι στο χέρι μας να τηρήσουμε τα μέτρα και να κάνουμε Χριστούγεννα με τις Εκκλησίες μας ανοιχτές» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, με τον κ. Ιερώνυμο να προσθέτει ότι «έχουμε όλοι ευθύνη να προστατεύσουμε με τη στάση μας το ανθρώπινο πρόσωπο και την δημόσια υγεία, ώστε να μπορέσουμε να εορτάσουμε τα Χριστούγεννα στους Ναούς μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων