Επικαιρότητα
01 Μαρτίου, 2023

Καραμανλής από Τέμπη: Θα κάνουμε τα πάντα να διερευνήσουμε τα αίτια της τραγωδίας

Διαδώστε:

Εμφανώς συγκινημένος ο υπουργός μεταφορών Κώστας Καραμανλής αναφερόμενος στα θύματα από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι θα διερευνηθούν τα αίτια και δεν θα μείνει τίποτα κάτω από το χαλί.

«Σήμερα είναι μια πραγματικά θλιβερή ημέρα. Και σήμερα όσοι έχουμε βρεθεί εδώ εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη διότι οι σκηνές που βλέπουμε είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. Γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Εγώ όμως θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Ότι θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, με απόλυτη διαφάνεια, τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος. Ότι πούμε τώρα θα είναι πρώιμο και στην ουσία θα σας έλεγα ότι βεβηλώνουμε τους ανθρώπους που χάθηκαν. Επομένως θα ήθελα όλοι να δείξουμε ψυχραιμία και να μείνουμε σε αυτό που σας είπα, ότι θα κάνουμε τα πάντα να διερευνήσουμε τα αίτια και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Εθνική τραγωδία στα Τέμπη: Τουλάχιστον 36 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από σύγκρουση τρένων – Προσευχή από την Εκκλησία, θρήνος στον Ελληνισμό

Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Τουλάχιστον 36 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από σύγκρουση αμαξοστοιχιών

Μητρόπολη Λαρίσης: “Η προσευχή μας και η σκέψη μας στα θύματα της τραγωδίας”

Αυστραλίας Μακάριος: “Σύσσωμος ο Ελληνισμός θρηνεί”

Τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη κήρυξε ο Πρωθυπουργός

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τραγωδία στα Τέμπη: “Μαζί σας θρηνεί όλη η Ευρώπη”

Πλεύρης: “Κατά βάση έχουμε νέο κόσμο στους νεκρούς”

Διαδώστε: