12/01/2021 12/01/2021 Στην εκδημία του Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου. Όπως σημειώνει ο κ. Καράογλου η Θεσσαλονίκη είναι φτωχότερη καθώς σίγησε η φωνή ενός εκ των τελευταίων ιεροψαλτών.   “Η Θεσσαλονίκη είναι φτωχότερη καθώς σίγησε η φωνή του Χαρίλαου Ταλιαδώρου, κορυφαίου εκπροσώπου...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 10:19

Καράογλου: “Η Θεσσαλονίκη είναι φτωχότερη”

Διαδώστε:
Καράογλου: “Η Θεσσαλονίκη είναι φτωχότερη”

Στην εκδημία του Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου. Όπως σημειώνει ο κ. Καράογλου η Θεσσαλονίκη είναι φτωχότερη καθώς σίγησε η φωνή ενός εκ των τελευταίων ιεροψαλτών.  

“Η Θεσσαλονίκη είναι φτωχότερη καθώς σίγησε η φωνή του Χαρίλαου Ταλιαδώρου, κορυφαίου εκπροσώπου και διδάσκαλου της βυζαντινής ψαλτικής τέχνης. Ο “Άρχων Πρωτοψάλτης” του Οικουμενικού Πατριαρχείου υπηρέτησε για εξήντα οκτώ συναπτά χρόνια στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ο τελευταίος των μεγάλων ιεροψαλτών, ο “λέων” της ψαλτικής τέχνης όπως τον αποκαλούσαν”, γράφει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων