31/08/2022 31/08/2022 ‘Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποτελεί λίκνο και κοιτίδα μας. Σημείο αναφοράς για όλους τους Έλληνες παντού στον κόσμο”. Αυτά δήλωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, υφυπουργός αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό με αφορμή την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. “Βρίσκομαι για 4η φορά στην Κωνσταντινούπολη και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων...
31 Αυγούστου, 2022 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2022 - 19:43

Κατσανιώτης: Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποτελεί λίκνο και κοιτίδα μας

Διαδώστε:
Κατσανιώτης: Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποτελεί λίκνο και κοιτίδα μας

‘Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποτελεί λίκνο και κοιτίδα μας. Σημείο αναφοράς για όλους τους Έλληνες παντού στον κόσμο”. Αυτά δήλωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, υφυπουργός αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό με αφορμή την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

“Βρίσκομαι για 4η φορά στην Κωνσταντινούπολη και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου στο Υφ. Εξωτερικών πριν από ακριβώς έναν χρόνο. Στεκόμαστε διαρκώς δίπλα στην Ελληνική μειονότητα της Πόλης. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο αποτελεί λίκνο και κοιτίδα μας. Σημείο αναφοράς για όλους τους Έλληνες παντού στον κόσμο”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο κ. Κατσανιώτης.

Διαβάστε ακόμη: Φανάρι: Η τελετή επίσημης υπογραφής της αγιοκατάταξης του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων