04/08/2023 04/08/2023 Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Αυγούστου 2023, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας άνδρας Ελληνικής καταγωγής, διότι όπως προέκυψε, νωρίτερα διέρρηξε Ιερό Ναό σε οικισμό της Καβάλας και αφαίρεσε από το παγκάρι χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια μετέβη σε παραλιακή επιχείρηση και αφαίρεσε από τουρίστα ένα κινητό τηλέφωνο. Στο πλαίσιο...
04 Αυγούστου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2023 - 21:04

Καβάλα: Έκλεψε το παγκάρι εκκλησίας

Διαδώστε:
Καβάλα: Έκλεψε το παγκάρι εκκλησίας

Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Αυγούστου 2023, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας άνδρας Ελληνικής καταγωγής, διότι όπως προέκυψε, νωρίτερα διέρρηξε Ιερό Ναό σε οικισμό της Καβάλας και αφαίρεσε από το παγκάρι χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια μετέβη σε παραλιακή επιχείρηση και αφαίρεσε από τουρίστα ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν ένα μέρος του χρηματικού ποσού και το κινητό τηλέφωνο τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων