07/01/2021 07/01/2021 Η κατάσταση της επιδημίας στη χώρα μας μας ανησυχεί και μας προβληματίζει, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε μα σχολιάσει και τον χθεσινό εορτασμό των Θεοφανείων, λέγοντας: «Δεν μπορώ να εξισώσω αυτούς τους λίγους που από πρόθεση ή με πείσμα αψήφησαν τα μέτρα, θεωρώντας ότι...
07 Ιανουαρίου, 2021 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2021 - 16:07

Κικίλιας: “Δεν εξισώνω αυτούς που αψήφησαν τα μέτρα”

Διαδώστε:
Κικίλιας: “Δεν εξισώνω αυτούς που αψήφησαν τα μέτρα”

Η κατάσταση της επιδημίας στη χώρα μας μας ανησυχεί και μας προβληματίζει, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε μα σχολιάσει και τον χθεσινό εορτασμό των Θεοφανείων, λέγοντας:

«Δεν μπορώ να εξισώσω αυτούς τους λίγους που από πρόθεση ή με πείσμα αψήφησαν τα μέτρα, θεωρώντας ότι τάχα είναι πιο πιστοί από εμάς τους υπόλοιπους. Δεν μπορώ να τους εξισώσω με τη γιαγιά και τον παππού που περίμεναν καρτερικά, υπομονετικά, με μάσκα έξω από τις εκκλησίες, 2-3 μέτρα ο ένας από τον άλλον, προκειμένου να πάρουν ένα μπουκαλάκι αγιασμό. Δεν είναι το ίδιο πράγμα, δεν εξισώνονται όλα. Η Εκκλησία μας και η πίστη μας διδάσκουν την αγάπη, την αλληλεγγύη, την αλληλοϋποστήριξη και τον σεβασμό του ενός προς τον άλλον. Και όλα αυτά μετουσιώνονται στο να προσέχουμε και να σεβόμαστε το υπέρτατο αγαθό που είναι η υγεία μας, η ζωή μας. Ζητώ από όλους σύνεση, λογική, σεβασμό και αλληλεγγύη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων