21/08/2020 21/08/2020 Για το θέμα της μετατροπής της Μονής της Χώρας από μουσείο σε τζαμί μίλησε στην ΕΡΤ ο καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κώστας Λάβδας. Ο κ. Λάβδας χαρακτήρισε την ενέργεια ως μια κίνηση με συμβολισμό στο πλαίσιο της αναθεωρητικής οθωμανικής στρατηγικής που ακολουθείται από την Τουρκία τον τελευταίο καιρό. “Πρόκειται για άλλη μια κίνηση με συμβολισμό...
21 Αυγούστου, 2020 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2020 - 12:21

“Κίνηση με συμβολισμούς η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί”

Διαδώστε:
“Κίνηση με συμβολισμούς η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί”

Για το θέμα της μετατροπής της Μονής της Χώρας από μουσείο σε τζαμί μίλησε στην ΕΡΤ ο καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Κώστας Λάβδας.

Ο κ. Λάβδας χαρακτήρισε την ενέργεια ως μια κίνηση με συμβολισμό στο πλαίσιο της αναθεωρητικής οθωμανικής στρατηγικής που ακολουθείται από την Τουρκία τον τελευταίο καιρό.

“Πρόκειται για άλλη μια κίνηση με συμβολισμό και ιστορική αναφορά στο πλαίσιο της αναθεωρητικής οθωμανικής στρατηγικής που ακολουθείται από την Τουρκία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων