Επικαιρότητα
12 Μαΐου, 2022

ΚΥΠΡΟΣ: Απεβίωσε 27χρονη δεκανέας ΣΥΟΠ κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης σε στρατόπεδο

Διαδώστε:

Θανατηφόρο δυστύχημα κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 27χρονη Δεκανέας ΣΥΟΠ Νάταλυ Νεοφύτου.

Με ανάρτησή του στο τουίτερ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έγραψε: “Τεράστια η θλίψη για το τραγικό δυστύχημα και την απώλεια της ζωής της ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου, εν ώρα καθήκοντος. Η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην οικογένειά της η οποία ήδη βιώνει την τραγική απώλεια”.

 

Σύμφωνα με το Cyprus Times, η 27χρονη ΣΥΟΠ κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του τζιπ οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Στο όχημα επέβαινε μαζί με δόκιμο έφεδρο αξιωματικό και κληρωτό οπλίτη.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο κληρωτός οπλίτης καθώς και ο δόκιμος έφεδρος αξιωματικός μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.

Δυστυχώς, σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Άμυνας, η 27χρονη κοπέλα δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Για το συμβάν έχει ήδη διατάξει έρευνα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς.

Διαδώστε: