10/06/2020 10/06/2020 Στο Δίστομο τελέστηκαν εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τη σφαγή από τους ναζιστές της Γερμανίας. Η ναζιστική θηριωδία προκάλεσε 218 θύματα στα οποία το Δίστομο απέτισε φόρο τιμής.  Στο σύνολό τους οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης και τιμής ήταν λιτές στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας. Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του δημάρχου Διστόμου Αράχωβας...
10 Ιουνίου, 2020 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 20:41

Λιτές οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στο Δίστομο (βίντεο)

Διαδώστε:
Λιτές οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στο Δίστομο (βίντεο)

Στο Δίστομο τελέστηκαν εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τη σφαγή από τους ναζιστές της Γερμανίας. Η ναζιστική θηριωδία προκάλεσε 218 θύματα στα οποία το Δίστομο απέτισε φόρο τιμής. 

Στο σύνολό τους οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης και τιμής ήταν λιτές στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας. Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας για προσπάθεια της Γερμανικής πλευράς και μέσω της Ελλάδας να ναυαγήσει η έμπρακτη δικαίωση των θυμάτων.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο από το Star Κεντρικής Ελλάδος:

 

Δείτε τα γεγονότα της Σφαγής του Διστόμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων