21/11/2020 21/11/2020 Με ένα μήνυμα γραμμένο σε κυριλλικό αλφάβητο, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την θλίψη του για την κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου, η οποία συνέβη το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2020. “Επικοινώνησα με τον Πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς για να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου αφότου πληροφορήθηκα την θλιβερή είδηση της κοίμησης του...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 22:50

Μακρόν: “Η Γαλλία πενθεί μαζί με όλους τους Σέρβους”

Διαδώστε:
Μακρόν: “Η Γαλλία πενθεί μαζί με όλους τους Σέρβους”

Με ένα μήνυμα γραμμένο σε κυριλλικό αλφάβητο, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την θλίψη του για την κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου, η οποία συνέβη το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2020.

“Επικοινώνησα με τον Πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς για να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου αφότου πληροφορήθηκα την θλιβερή είδηση της κοίμησης του Πατριάρχου Ειρηναίου. Η Γαλλία πενθεί μαζί με όλους τους Σέρβους.”, αναφέρει το μήνυμα του Γάλλου Προέδρου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Σερβία αποχαιρετά τον Πατριάρχη της – Η Ορθοδοξία πενθεί μια μεγάλη μορφή της

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων