05/09/2022 05/09/2022 Θέση υπέρ της διχοτόμησης της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας λαμβάνει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού, Μάριος Σαλμάς. Είναι ο δεύτερος Βουλευτής, του κυβερνώντος κόμματος μάλιστα, μετά τον Σπήλιο Λιβανό που τάσσεται ανοιχτά υπέρ της διχοτόμησης και τη δημιουργία τρίτης Μητρόπολης στην Αιτωλοακαρνανία. Σε Επιστολή του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης...
05 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2022 - 16:23

Μάριος Σαλμάς σε Αρχιεπίσκοπο: Είμαι σύμφωνος με τη διχοτόμηση της Μητρόπολης Αιτωλίας

Διαδώστε:
Μάριος Σαλμάς σε Αρχιεπίσκοπο: Είμαι σύμφωνος με τη διχοτόμηση της Μητρόπολης Αιτωλίας

Θέση υπέρ της διχοτόμησης της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας λαμβάνει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού, Μάριος Σαλμάς.

Είναι ο δεύτερος Βουλευτής, του κυβερνώντος κόμματος μάλιστα, μετά τον Σπήλιο Λιβανό που τάσσεται ανοιχτά υπέρ της διχοτόμησης και τη δημιουργία τρίτης Μητρόπολης στην Αιτωλοακαρνανία.

Σε Επιστολή του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο αναφέρει ότι σέβεται τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου και τάσσεται υπέρ της απόφασης της Εκκλησίας της Ελλάδος η Μητρόπολη να διχοτομηθεί.

Το ope.παραθέτει αναλυτικά η Επιστολή του κ. Σιαλμά προς τον Αρχιεπίσκοπο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων