22/12/2020 22/12/2020 Με τον κωδικός μετακίνησης «6» θα γίνονται οι μετακινήσεις παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για το εορταστικό τραπέζι, δήλωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απευθύνοντας έκκληση «να μην ανοίξουμε πολύ τον κύκλο, να δούμε αυτούς που λίγο πολύ βλέπουμε ούτως ή άλλως». Κληθείς να διευκρινίσει τα τυχόν σκληρότερα μέτρα που μπορεί να ληφθούν για...
22 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2020 - 11:49

Με κωδικό “6” το εορταστικό τραπέζι

Διαδώστε:
Με κωδικό “6” το εορταστικό τραπέζι

Με τον κωδικός μετακίνησης «6» θα γίνονται οι μετακινήσεις παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για το εορταστικό τραπέζι, δήλωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απευθύνοντας έκκληση «να μην ανοίξουμε πολύ τον κύκλο, να δούμε αυτούς που λίγο πολύ βλέπουμε ούτως ή άλλως».

Κληθείς να διευκρινίσει τα τυχόν σκληρότερα μέτρα που μπορεί να ληφθούν για την Πρωτοχρονιά, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως τα «πιο σκληρά μέτρα έχουν να κάνουν με τα υφιστάμενα», κάνοντας σαφές πως «όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων θα τον σταματήσει η Αστυνομία», με εξαίρεση βέβαια τους εργαζόμενους. Έτσι, όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Στέλιος Πέτσας, για τις γιορτές, σχεδιάζονται «περισσότεροι έλεγχοι» και όχι «άλλα μέτρα» και κάλεσε τους πολίτες να μαζευτούν μεσημέρι κι όχι βράδυ με τις οικογένειές τους.

Μάλιστα η Αστυνομία ετοιμάζει ειδικό πλάνο για την περιφρούρηση των μέτρων. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε προϊδεάσει για το σχέδιο: «Τις επόμενες μέρες θα εξειδικευτούν μέτρα, που θα περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και τη δυνατότητα να κάνουμε καταχρήσεις. Θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Αστυνομία στους δρόμους όπως ούτως ή άλλως γίνεται από τον Μάρτιο. Θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι προκειμένου να τηρούνται οι αποφάσεις οι οποίες τελικώς θα ληφθούν». Ειδικά για την Δυτική Αττική, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε αναφέρει πως: «θα είναι όλεθρος αν η Δυτική Αττική αρχίσει να πλημμυρίζει το Λεκανοπέδιο με κορωνοϊό».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων