15/07/2024 15/07/2024 Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στη Κύπρο, ανήμερα της 50ης επετείου από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, 1974. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της  Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα. Ανακοίνωση από το Υπουργείο...
15 Ιουλίου, 2024 - 9:18
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2024 - 9:20

Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου θα έχει συνάντηση σήμερα ο Νίκος Δένδιας

Διαδώστε:
Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου θα έχει συνάντηση σήμερα ο Νίκος Δένδιας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στη Κύπρο, ανήμερα της 50ης επετείου από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, 1974.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της  Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι πριν τη συνάντηση Πάλμα – Δένδια νωρίς το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί επίσημη υποδοχή στον προαύλιο χώρο του κτηρίου του Υπουργείου Άμυνας. Ακολούθως οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ’ ίδιαν συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού. Στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε διμερείς συνομιλίες.

Με το πέρας των συνομιλιών θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Αργότερα ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας θα γίνει επίσης δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Γεώργιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων