07/02/2020 07/02/2020 Τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη σημαντική αύξηση που καταγράφει ο ελληνικός τουρισμός στην περιοχή του Νοτίου Σινά και στο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, εξέφρασε ο Κυβερνήτης του Νοτίου Σινά, Χάλιντ Φούντα, υποδεχόμενος τον Σύμβουλο του Αρχιεπισκόπου Σινά κ. Δαμιανού, τον κ. Αντώνη Καζαμία, ο οποίος του μετέφερε τους χαιρετισμούς του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 13:56

«Μεγάλη ανάπτυξη του τουρισμού στη Μονή του Σινά»

Διαδώστε:
«Μεγάλη ανάπτυξη του τουρισμού στη Μονή του Σινά»

Τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη σημαντική αύξηση που καταγράφει ο ελληνικός τουρισμός στην περιοχή του Νοτίου Σινά και στο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, εξέφρασε ο Κυβερνήτης του Νοτίου Σινά, Χάλιντ Φούντα, υποδεχόμενος τον Σύμβουλο του Αρχιεπισκόπου Σινά κ. Δαμιανού, τον κ. Αντώνη Καζαμία, ο οποίος του μετέφερε τους χαιρετισμούς του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής από την Αθήνα, όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες.

Ο Στρατηγός Χάλιντ Φούντα, από τους πιο φιλέλληνες αξιωματούχους της Αιγύπτου, δεν έκρυψε τη χαρά του, για τους καρπούς που έχει αποδώσει το πρόγραμμα προώθησης του ελληνικού ιδιαίτερα τουρισμού στη μαγευτική αυτή περιοχή της Χώρας του Νείλου, μετά και τη συνάντηση που είχε πέρυσι στην Αθήνα με ταξιδιωτικούς πράκτορες που ειδικεύονται στον αιγυπτιακό τουρισμό.

Μάλιστα, τόνισε άλλη μία φορά την τεράστια σημασία που λαμβάνει η Ιερά Μονή Σινά στη γενικότερη εικόνα της Αιγύπτου, καθώς αποτελεί – όπως είναι γνωστό – μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Παράλληλα, ο Κυβερνήτης του Νοτίου Σινά συνεχάρη τον κ. Καζαμία για την επιλογή του ως ένα από τα νέα σημαντικά στελέχη στην ομάδα του κυβερνώντος κόμματος της Αιγύπτου, στην περιοχή του Σινά, στον τομέα των κοινωνικών υποθέσεων.

Από την πλευρά του, ο κ. Καζαμίας ευχαρίστησε θερμά για την υποδοχή και τόνισε ότι είναι πάντοτε με όλες του τις δυνάμεις στο πλευρό της Περιφέρειας του Νοτίου Σινά, που αποτελεί και έναν από τους πιο συνδετικούς κρίκους μεταξύ των δύο χωρών, μέσω της Ιεράς Μονής και της Ελληνικής παροικίας στη Χώρα του Νείλου.

Πηγή: pyramisnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων