25/02/2019 25/02/2019 Τον αποκριάτικο χορό της πραγματοποίησε κατά το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου, η Αδελφότητα Ποντίων «Η Παναγία Γουμερά», παρουσία πολλών φίλων και μελών της. Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός ηθοποιός Λάζος Τερζάς. Τα χορευτικά του συλλόγου καθώς και η χορωδία κατάφεραν να μεταφέρουν τους θεατές στην αλησμόνητη πατρίδα. Ακολούθησε γλέντι μέχρι το βράδυ με τη...
25 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:40

Μεσημεριανός αποκριάτικος χορός της «Παναγίας Γουμερά»

Διαδώστε:
Μεσημεριανός αποκριάτικος χορός της «Παναγίας Γουμερά»

Τον αποκριάτικο χορό της πραγματοποίησε κατά το μεσημέρι της Κυριακής 24 Φεβρουαρίου, η Αδελφότητα Ποντίων «Η Παναγία Γουμερά», παρουσία πολλών φίλων και μελών της.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός ηθοποιός Λάζος Τερζάς.

Τα χορευτικά του συλλόγου καθώς και η χορωδία κατάφεραν να μεταφέρουν τους θεατές στην αλησμόνητη πατρίδα. Ακολούθησε γλέντι μέχρι το βράδυ με τη συμμετοχή των: Κώστα Παπαδόπουλου (λύρα), Χρήστου Συρανίδη (λύρα), Γιάννη Χατζαρίδη (λύρα), Παντελή Νικολαΐδη (αγγείο), Σοφίας Τσιμαχίδου (τραγούδι) και Θεοδόση Ευφραιμίδη (νταούλι).

 

ΠΗΓΗ: PONTOSNEWS

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων